Zie jij de signs die jou helpen op jouw levenspad?

De ontdekking van een voorbestemd boek

Zie jij de signs om jouw levensmissie te volgen??! Bijna dagelijks loop ik met mijn hond langs een kastje met boeken die je gratis mag meenemen. En al maanden kijk ik of dat ene boek er in ligt. Een boek dat mensen aan mij tipte om te lezen en waarvan ik eigenlijk niet wist waar het over ging. Misschien vraag je je af, waarom koop je het niet? Goede vraag, ik had sterk het gevoel dat het een keer in het kastje zou liggen. En ja hoor, afgelopen dinsdag was DE dag. In eerste instantie zag ik het niet en liep door, toch zei mijn gevoel dat ik terug moest. Nog een keer kijken, en helemaal bovenin weggestopt lag het boek. OMG, is dit serieus dacht ik. Van alle boeken die er bestaan, ligt dit boek in het kastje! Dit kan geen toeval meer zijn.. In het boek wordt het leven beschreven van een herder en alle signs die hij krijgt om zijn levensmissie te volgen en zijn dromen te verwezenlijken. Want als je echt iets wil in je leven, en je een sterk verlangen hebt dan ontvouwt het leven zich om deze droom te realiseren.

Tekens herkennen op je levenspad

En juist nu was het de bedoeling dat ik dit boek vond. Ik kan nu terugkijken naar alle signs die ik heb gekregen om mijn levensmissie te volgen. Signs komen in allerlei vormen, denk aan mensen die jou iets vertellen, boeken, social media, liedjes op de radio. Het zijn de signs waar je oog op valt en je aandacht trekt. Ik heb ontzettend veel signs gekregen. De meest bijzondere vind ik tot nu toe nog wel de wijze hoe ik bij de opleiding hypnotherapie ben gekomen. Op twee verschillende plekken viel mijn oog op het boek hypnose van Lars Kepler. Na wat uitzoekwerk was ik nog in twijfel. Uiteindelijk was het mijn zus die met volle overtuiging aangaf dat ik hypnotherapie moest volgen. Hoe zij dat wist?Het was een ingeving van haar.

Vertrouwen in je innerlijke roeping

Wat ik met mijn verhaal wil vertellen is dat als jij een sterk verlangen hebt, vertrouw erop dat dit verlangen zich manifesteert in je leven. Kijk naar de signs die jij krijgt en heb vertrouwen dat het goed komt. Luister naar je onbewuste, naar je intuïtie! Want alle antwoorden zitten daar om meer geluk en plezier te ervaren in je leven!

Related Articles