VAN STRESS & BURN-OUT AF
MET HYPNOSE

Met hypnose van uitgeblust naar levenslust

Burn-out: jouw wake-up call

"Gaat alles wel goed met je? Zou je niet wat rust moeten nemen om weer op te laden?" Misschien krijg je deze vraag vaak te horen, vooral tijdens dagen vol onophoudelijke stress, of wanneer je op het randje van een burn-out balanceert of er middenin zit.

Mensen om je heen merken dat je anders bent: sneller geïrriteerd, prikkelbaar en gefrustreerd. En jij bent moe en uitgeblust. Diep van binnen vraag je je af waar die lachende, levenslustige jij gebleven is.

Als dit bekend voelt en als deze burn-out symptomen bij jou resoneren, dan is het tijd om de regie van je leven weer terug te pakken.

Tekenen van burn-out

Herken jij deze tekenen van burn-out:

 • Je voelt je constant moe, ook als je genoeg geslapen hebt.

 • Je bent prikkelbaar en snel boos of gefrustreerd.

 • Je hebt geen zin meer in je werk of hobby’s.

 • Je slaapt slecht of je hebt last van nachtmerries.

 • Je hebt het gevoel dat je alles alleen moet doen.

symptomen burn-out vrouw wat zijn burn out klachten?
Wat zijn de symptomen burn-out vrouw?
Herstellen van een burn-out met hypnose
Herstellen van een burn-out met hypnose

Herstel van burn-out: weer energiek, emotioneel in balans en vol levenslust

 • Je verlangt ernaar om weer normaal te kunnen functioneren en energie te hebben.

 • Je wilt met plezier naar je werk kunnen gaan zonder je uitgeput te voelen.

 • Je bent klaar om afscheid te nemen van negatieve overtuigingen en wilt eindelijk controle over je emoties hebben.

 • Je wilt goed slapen en minder piekeren.

 • Je wilt je sociale contacten weer oppakken en je leven met plezier beleven.

Herstellen van burn-out met hypnose

Om te herstellen van burn-out met hypnose gaan we verder dan enkel het tackelen van je bomvolle agenda, de druk van je werk of wat anderen van je verwachten. We gaan naar de kern van het probleem: onbewuste gewoontes en overtuigingen die je stress en uitputting bezorgen.

Hypnotherapie is ondersteunend en kan je een flinke boost geven om krachtiger in het leven te staan. Het helpt je om meer blijdschap en ontspanning in je leven te brengen – en dat niet alleen voor nu, maar voor de lange termijn.

Herstel je balans: overwin burn-out door je onderbewustzijn te herprogrammeren

Met hypnotherapie help ik jou om:

 • Jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen zodat je krachtiger en lichter in het leven staat.

 • Je onderbewustzijn te herprogrammeren om positiever en veerkrachtiger te denken.

 • Je innerlijke kracht en zelfvertrouwen te versterken.

 • Je slaap te verbeteren en meer energie te hebben.

 • Lekkerder in je vel te zitten waardoor ook jouw relaties verbeteren.

Hypnotherapie bij burn out klachten

Ook al is het zeven maanden geleden. Het is geschreven uit mijn hart voor een bijzondere vrouw. Zij heeft me echt geholpen om mezelf weer te vinden. Want dat was nodig! Als ik zie waar ik nu sta. Hypnose is zo’n bijzondere ervaring. Maar bovenal, zo niet eng!

Debbie Koolbergen

Herstel van je burn-out en zet de eerste stap naar een gelukkiger en lichter leven.

Persoonlijke aanpak

In mijn praktijk ga ik samen met jou op weg naar herstel, met een aanpak die net zo uniek is als jij. En je krijgt van mij niet alleen steun tijdens onze sessies, maar ook praktische tips voor elke dag, om je krachtiger en vol vertrouwen in het leven te laten staan – zodat je elke dag wakker wordt met zin in wat komen gaat.

Mijn sessies vinden plaats in mijn praktijk in Heumen (bij Nijmegen) of online. We kunnen samen bepalen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

Praktijk hypnotherapie voor burn out klachten

Samenwerken kan zo:

Het break out traject voor burn-out klachten

Levenslust
Basistraject

 • 6 weken traject
 • 3 live hypnose-sessies
 • Ontdekken en aanpakken van overtuigingen en blokkades die de oorzaak zijn van de burn-out
Hypnose burn out traject level up

Levenslust
Plustraject 

 • 8 weken traject
 • 3 live hypnose-sessies
 • 3 online coachingsmomenten van elk een half uur
 • Ontdekken en aanpakken van overtuigingen en blokkades die de oorzaak zijn van de burn-out.
 • Perfect voor degene die extra ondersteuning en intensievere begeleiding zoekt
Van burn out klachten naar de new you

Levenslust
Premiumtraject

 • 16 weken traject
 • 4 live hypnose-sessies
 • 2 live coachingssessies van elk 1,5 uur
 • Buiten de sessies om ben ik bereikbaar voor vragen
 • Perfect voor degene die klaar zijn om grote sprongen te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Naast dat we overtuigingen en blokkades aanpakken, verbeteren we de dagelijkse routines, krijg je technieken die je dagelijks kan inzetten om positiever, energieker, lichter en krachtiger in het leven te staan. Zodat terugval voorkomen wordt.

Al mijn hypnose trajecten

hypnotherpaie voor stres en burn out

Stress & Burn-out 

Vind je levensdoel of levensmissie met hypnotherapie en hypnose

Ontdek je levensdoel

Hypnotherpie voor zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Break out hypnose sessie

Break Out Sessie

Hypnotherapie ondernemers

Ondernemers

Afvallen met hypnose

Coming soon: Afvallen

FAQ

Burn-out meest gestelde vragen en antwoorden

Je kunt burn-out herkennen aan aanhoudende vermoeidheid, verlies van passie voor je werk, en gevoelens van nutteloosheid. Je onderbewustzijn kan deze gevoelens versterken door negatieve gedachten en overtuigingen. Het herkennen van deze tekens is de eerste stap naar herstel.

De duur van burn-out verschilt per persoon. Sommigen herstellen in een paar maanden, terwijl anderen er langer over doen. Het hangt af van de diepte van de burn-out en hoe snel je de onderliggende oorzaken aanpakt, zowel bewust als op onderbewust niveau.

Burn-out is een staat van emotionele, fysieke en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige en intense stress. Het voelt alsof je ‘op’ bent en geen energie of motivatie meer hebt. Het is een duidelijk signaal dat je niet op het juiste pad bent en dat je onderbewustzijn smeekt om aandacht.

Burn-out duurt lang omdat het diep geworteld kan zijn in je onderbewustzijn en levenspatronen. Echte verandering vereist tijd en vaak een diepgaande heroverweging van wat echt belangrijk is in je leven.

Hoewel burn-out niet officieel als ziekte wordt geklasseerd, wordt het wel erkend als een serieus ‘werkgerelateerd fenomeen’ dat kan voelen als een ziekte. Het ontstaat wanneer stress zich opstapelt en je niet meer de ruimte voelt om te ademen of jezelf te zijn. Ook kan het gezien worden als een teken dat je niet in lijn bent met je innerlijke zelf.

Burn-out sluipt binnen wanneer de balans tussen geven en nemen verstoord raakt, vooral op het werk. Langdurige stress, te hoge verwachtingen en te weinig waardering zetten je onder druk. Je onderbewustzijn kan beginnen te geloven dat je nooit goed genoeg bent, wat leidt tot meer stress en uiteindelijk burn-out.

Om uit een burn-out te komen, is het essentieel om zowel lichaam als geest te helen. Dit betekent tijd nemen voor jezelf, professionele hulp zoeken bijvoorbeeld dmv hypnose en opnieuw verbinding te maken met je onderbewustzijn. Luister naar je innerlijke stem en geef gehoor aan wat je echt nodig hebt.

Bij burn-out kun je last hebben van hoofdpijn, spierpijn, extreme vermoeidheid en meer. Deze fysieke symptomen zijn signalen van je lichaam dat het tijd is om een stap terug te doen. Spiritueel gezien, zijn het manifestaties van innerlijke onrust en disbalans.

Voorkomen van burn-out begint met het luisteren naar je lichaam en je onderbewustzijn. Zorg voor voldoende rust, zet grenzen en vind tijd voor bezinning en meditatie. Door je bewust te worden van je innerlijke behoeften, kun je stress beter managen en burn-out voorkomen.