THE NEW YOU

Gelukkig zijn met jezelf, innerlijke rust,
meer energie en stralen van zelfvertrouwen

Herstel de verbinding met jezelf om weer gelukkig te zijn

Als je in de spiegel kijkt zie je dan een persoon die het zichzelf waard vindt om liefde, geluk, plezier en geld in overvloed te ontvangen? Of kijk jij in de spiegel en zie je allerlei redenen waarom je het niet waard bent? Heb je het gevoel dat je jezelf niet meer bent?

Het is de hoogste tijd om verbinding te maken met de belangrijkste persoon op aarde, jijzelf. Want juist in die verbinding ligt de sleutel om blij en gelukkig te zijn met jezelf en te stralen van zelfvertrouwen.

Het is de hoogste tijd voor The New You. Ga je mee?

Gelukkig leven met the new you

Herken je jezelf in deze blokkades en belemmerende overtuigingen?

 • Je vergelijkt jezelf constant met anderen. Iedereen is beter, succesvoller en gelukkiger dan jou. Je denkt en praat vaak negatief over jezelf. Hierdoor maak je jezelf kleiner dan dat je bent.

 • Je hebt jouw lat zo hoog liggen dat je er onmogelijk aan kunt voldoen. Je weet dat je teveel van jezelf vraagt, maar je kunt zo moeilijk stoppen. Het put je uit.

 • Je zegt vaak ‘ja’ terwijl je ‘nee’ bedoelt. Je baalt van jezelf als je het doet maar je wil niemand kwetsen, ook al gaan ze over je grenzen heen.

 • Je hecht veel waarde aan de mening van anderen. Voordat je iets besluit bedenk je eerst wat een ander ervan zal vinden. Dit kan over van alles gaan, zoals hoe je je gedraagt op een feestje, je kleding, je auto, je baan, etc.

 • Je ervaart veel chaos in je hoofd. Keuzes maken doe je bijna altijd vanuit je hoofd en niet vanuit je gevoel. Hierdoor kun je over veel zaken twijfelen.

Stop met jezelf te saboteren. Het is de hoogste tijd om in The New You te stappen. Let’s go!

Hypnose om weer meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te krijgen
Manifesteren met the new you

Vind jezelf terug en wees gelukkig met jezelf

Ben jij er klaar voor om in The New You te stappen? De versie in jou die in verbinding is met zichzelf, naar haar gevoel kan luisteren, innerlijke rust ervaart en gelukkig is met haarzelf? Let’s go!

Hoe zou het voor je zijn als ..?

 • Je gelukkig en blij bent met jezelf

 • Je jezelf goed genoeg vindt, waardoor je prestaties in balans zijn met wat jij aankunt

 • Je eigenwaarde en zelfvertrouwen hebt. Hierdoor zeg je ‘nee’ als je ‘nee’ bedoelt

 • Je straalt van zelfvertrouwen omdat je weet wat je waard bent. Je bent gewoon blij met jezelf

 • Je verbinding maakt met jezelf en daardoor ook de relaties om je heen verbetert

 • Je innerlijke rust ervaart

Vanuit de verbinding met jezelf stroomt alles wat bij jou hoort moeiteloos naar je toe.

Je trekt niet aan wat je wilt, maar wat je bent. W. Dyer

Het probleem wordt bij de kern aangepakt

Mijn trajecten zijn life changing omdat het probleem bij de kern wordt aangepakt, namelijk in het onderbewuste. Hypnose werkt op onderbewust niveau en helpt bij het loslaten van niet helpende gedragspatronen. Het heft blokkades op en zorgt ervoor dat je conditioneringen loslaat. Hierdoor val je niet steeds terug in gedragspatronen die jou niet dienen.

Transformeer jezelf naar The New You

Gedurende een periode van 3 maanden zet ik hypnose en coaching in zodat jij verbinding kan maken met jezelf en daardoor kan stralen van zelfvertrouwen. Je ontvangt praktische tips en adviezen die je direct kan toepassen in je leven zodat je de verbinding met jezelf blijvend kan voelen.

Het traject bestaat uit in totaal 6 sessies, waaronder Hypnose & Coaching sessies. De sessies kunnen live in Nijmegen of online plaatsvinden.

Dit is wat het traject 'The New You' jou kan opleveren:

 • Opruimen en loslaten van blokkades, conditioneringen en belemmerende overtuigingen

 • Weten wie je bent, waar je voor staat en wat belangrijks is voor jou

 • Meer energie en innerlijke rust

 • Beter naar je intuïtie kunnen luisteren waardoor je keuzes maakt die passen bij jou

 • Meer zelfvertrouwen en in je kracht staan

 • Positiever over jezelf en over het leven denken

The New You

Hypnose & Coaching Traject

Gun jezelf deze transformatie waarin je op een diep onderbewust niveau met jezelf aan de slag gaat en de transformatie naar The New You maakt.

Je doorbreekt blokkades en herprogrammeert belemmerende overtuigingen. Daarnaast word je door mij gecoacht hoe je volledig in lijn kan blijven met The New You.

Inbegrepen in het traject: 

 3 Magische Hypnose Sessies
 3 Coaching Sessies
 Tijdens het traject ben ik bereikbaar voor vragen
 Veel praktische tips en tools die je direct kan inzetten

€ 2.375,- inclusief BTW

Betaal in 1 keer of in termijnen van € 795,- inclusief BTW

Sessies

Cliënten

Dit is wat anderen over mij zeggen

Review Hypnose traject

"Ik ben gelukkiger, rustiger en heb veel meer vertrouwen in mezelf en in het leven."

Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnose sessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik
fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!

Colette Cornelissen

Comptoir Colette
Suzanne-De-Voedingsdeskundige

"Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde voor mezelf na de sessies."

Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het.

Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden.

Suzanne Krijger

De Voedingsdeskundige
Laura-Langens

"Mijn moneymindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen."

Ik heb via hypnose sessies van Vanessa al veel oude belemmerende overtuigingen los mogen laten. Mijn Money Mindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen. Juist als je je verdiept in manifesteren is dit enorm waardevol.

Laura Langens

Kinderboekenschrijfster &
Organisator Manifestatie Event
Linda-Hemmes-Fotografie.png

"Ik voelde me na de sessies zelfverzekerder en veel lichter."

Tijdens een fotosessie vertelde ik mijn verhaal aan Vanessa waarop zij mij prachtige vragen stelde die mij aan het denken hebben gezet. Ik voelde me gelijk veilig om bij haar een hypnose traject te boeken. Ik kwam bij haar om de angst op te lossen voor geldgebrek. Na 3 sessies voelde ik me zelfverzekerder, veel lichter en kon naar bepaalde zaken zonder oordeel naar mezelf kijken en leverde het me rust en ruimte in mijn hoofd op. Vanessa is heel rustig en ik vond het super veilig om me ‘aan haar over te geven’ en volledig op haar te vertrouwen. Daarnaast heeft ze heel veel humor en maakte ze me elke keer aan het lachen. Waardoor het echt even een feestje werd en een momentje voor mezelf van rust. Vanessa is een fijn persoon om mee te werken en de hypnose sessies hebben me prachtige inzichten gegeven.

Linda Hemmes

Linda Hemmes Fotografie
Dorien-van-de-Berg-Good-Vibes-Only.png

"Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!"

Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!

Dorien van den Berg

Good Vibes Only
Evelien

"Ik beveel Vanessa van harte aan!"

Wat zou het fijn zijn als ik bepaalde overtuigingen echt kan loslaten", dacht ik. Vanessa kwam precies op dat moment op m'n pad. In eerste instantie wel spannend om de stap te zetten, want ik was nog niet zo bekend met hypnose. Na een fijn kennismakingsgesprek
wist ik: dit is wat ik nu nodig heb. En dat was het ook. Na elke sessie merkte ik meer en meer verschil in positieve zin. Nu zit ik lekkerder in mijn vel (omdat ik bepaalde dingen heb losgelaten door hypnose), ik ben beter gaan communiceren en ik herken mijn triggers/pijnpunten steeds beter. Hypnose is hartstikke krachtig! Vanessa is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze oordeelt niet, luistert goed en gaat heel doeltreffend met je aan de slag tot ze de kern te pakken heeft. Mooi ook om zo vanuit het positieve en intuïtieve begeleid te worden. Ik heb gelachen, gehuild en vol bewondering de reis door het onderbewuste gemaakt. Met als resultaat dat ik nu beter weet waar ik naartoe wil en wat ik kan doen om daar te komen. Ik beveel Vanessa daarom van harte aan.

Evelien

Simone Rayer

"De hypnose sessies die ik heb gedaan waren werkelijk een cadeautje!"

De hypnose sessies die ik heb gedaan bij Vanessa waren super inzichtelijk en werkelijk een cadeautje. Ze voelde ook zo veilig en nam duidelijk de leiding waardoor ik diep kon ontspannen. Wat mij betreft is ze een echte pro!

Simone Rayer

Familieopstellingen
Natasja Kranenborg

"En wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik mijzelf deze sessies met Vanessa heb gegund!"

Tijdens een online Manifestatie Event, waar ik aan deelnam, was Vanessa een van de sprekers en gaf zij een groepshypnose. Ik voelde meteen een klik bij haar, en was onder de indruk wat de groepshypnose sessie met mij deed. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld en ben met Vanessa een 1 op 1 traject aangegaan. En wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik mijzelf deze sessies met Vanessa heb gegund! De reis die ik heb mogen maken, is enorm waardevol voor mij geweest. Vanessa straalt rust, warmte en vertrouwen uit, waardoor ik mij veilig voelde en mij heel makkelijk kon openstellen. Samen met Vanessa heb ik oude overtuigingen mogen loslaten en blokkades mogen opheffen. Daardoor zit ik nu in een hogere energie, voel ik mij zelfverzekerder en sta ik nog meer in mijn eigen kracht. Eigenlijk schieten woorden tekort en gun ik het iedereen dit gevoel te mogen ervaren.

Natasja Kranenborg

Coaching In je kracht
Lilian Sijbers review

"De werking van hypnose is snel en effectief"

Een paar maanden na afloop van mijn traject bij Vanessa, wilde ik graag nog een paar thema's oppakken die al vaker in mijn leven voorbij waren gekomen en waarvan het mij niet lukte om zelf daar een positieve draai aan te geven. Gezien mijn eerdere bijzondere maar vooral positieve ervaring & gevoel bij Vanessa was het voor mij vanzelfsprekend om het vervolgtraject bij Vanessa op te pakken. Een laatste sessie stond gepland maar ik had een twijfel of dit het juiste moment was om de afspraak door te laten gaan. Vanessa denkt dan mee waarvan we gezamenlijk besloten om de afspraak te verplaatsen. Tijdens deze afstemming vroeg Vanessa aan mij hoe het met mij gaat na de vorige sessie. Ik schaamde me om te antwoorden dat ik even kwijt was wat de reden van de vorige afspraak was. Dit laat dus zien dat de werking van een hypnose snel en effectief is. Ik kijk uit naar de laatste, nog te plannen, afspraak.

Lilian Sijbers

Testimonial Annemieke Spits

"Ik voel me meer in verbinding met mijn intuïtie, ik heb meer vertrouwen in mezelf en voel me lichter in energie."

Ik ben heel blij dat Vanessa op mijn pad is gekomen. Ik wist meteen dat ik bij haar moest zijn om een volgende stap te kunnen zetten. Ik voelde mij direct veilig bij haar en in professionele handen. Vanessa is geduldig, zacht, maar ook liefdevol confronterend. Ze benoemt wat ze ziet en intuïtief doorkrijgt, dat is superfijn. De hypnosesessies waren magisch. Vanessa haar stem is heel fijn om te volgen en ze creëert een veilige bubbel, waardoor het makkelijk is om je te laten leiden. Hypnose heeft mij enorm geholpen om sneller tot de kern te komen en daar te helen. Je onderbewuste geeft het antwoord, het zit allemaal al in jou. En dan wordt ineens zo duidelijk waar de hardnekkige patronen vandaan komen. Ik heb het als een reis ervaren die nog maar net is begonnen, want ook na het traject blijven de kwartjes vallen. Ik voel me meer in verbinding met mijn intuïtie, ik heb meer vertrouwen in mezelf en voel me lichter in energie. Kortom ik kan Vanessa van harte aanbevelen! Ook online is een hele fijne manier.

Annemieke Spits

Patty testimonial

"Door de sessies met Vanessa heb ik meer geloof en vertrouwen in mezelf, en ik cijfer mezelf veel minder vaak weg."

De afgelopen jaren heb ik best wat therapeuten en coaches gezien. Meestal prima mensen die me echt wel een stukje op de goede weg hielpen. Maar door elk van hen werd aan de oppervlakte gewerkt. Dat kan voldoende zijn, maar ik merkte dat het dat voor mij niet meer was. Met Vanessa wilde ik coaching nog een kans geven, omdat ik tegen dezelfde blokkades bleef aanlopen. En wat ben ik blij met die keuze! Door de sessies met Vanessa heb ik meer geloof en vertrouwen in mezelf, en ik cijfer mezelf veel minder vaak weg. En het is niet alleen de reset-knop van belemmerende overtuigingen die ze weet te vinden. Het is ook de manier waarop ze naar het leven kijkt die inspireert, haar geloof in eigen kracht. Ik ben Vanessa ontzettend dankbaar voor deze life-changing ervaring. 

Patty Verweij

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Uit ervaring weet ik dat het niet uitmaakt of de sessies online of bij mij in Nijmegen plaatsvinden. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@vanessabender.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.