TESTIMONIALS

Wat anderen over mij zeggen

Susanne
Suzanne Nieuwboer

SN-Coaching

Ik zit vol energie en ideeën, alles stroomt als een malle!

Wat een bijzondere reis zeg, ik ben er nog bijna sprakeloos van! Ik ben ook trots op mij 😀 . Maar vooral blij dat ik weer bereid was om te investeren in mezelf en mijn bedrijf! En ik had geen betere investering kunnen doen op dit moment! Dit was zo precies wat ik nodig had. 

Een half jaar geleden liep ik compleet vast met mijn startende bedrijf en had ik ook geen energie meer na een heftige privé periode. 3 maanden geleden besloot ik dat er iets moest gebeuren om weer in beweging te komen en mijn energie terug te krijgen. Na het een en ander geprobeerd te hebben, kwam Vanessa op mijn pad. Ze raakte me direct en na een groepshypnose uitgeprobeerd te hebben wist ik, hier moet ik zijn. Ik houd ervan om met het onderbewuste te werken omdat dat zoveel sneller gaat. We hebben het Level Up Your Vibration traject gedaan en wow of er beweging is! Ik zit vol energie en ideeën, alles stroomt als een malle! Vanessa weet precies de vinger op de zere plek te leggen op een duidelijke en warme manier en de hypnose sessies zijn heerlijk ontspannen en transformeren de onderliggende triggers. Echt jammer dat dit traject is afgerond dus ik kom zeker terug! 

Millou
Milou

Jouw Wondere Binnenwereld

"Het is niet in woorden te vatten hoe mijn leven veranderd is op alle vlakken na deze drie hypnosesessies."

 
Nadat de groepshypnose ‘money blocks' zo’n succes was ben ik in het traject ‘level up your vibration’ gestapt! Hier ontving ik drie hypnosesessies die alle drie even indrukwekkend en transformerend waren. Waarbij ik onder hypnose in gesprek ging met mijn vader, mijn moeder en mijn overtuigingen heb geherprogrammeerd.
 
Het is niet in woorden te vatten hoe mijn leven veranderd is op alle vlakken na deze drie hypnosesessies. Ik sta weer in mijn kracht, de belemmerden overtuigingen zijn een stuk minder op de voorgrond en zo nog veel meer. Dikke aanrader!! Ik kom graag weer terug bij Vanessa!
 
image1
Debbie Koolbergen


"Vanessa heeft me geholpen om weer tot de kern te komen. Wie ik ben en welk pad ik wil volgen."

8 maanden geleden was er voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Ik was mezelf en mijn gevoel volledig kwijt. Gelukkig kende ik mezelf nog wel een beetje en dit moest in mijn onderbewuste aangepakt worden. En daar kwam Vanessa op mijn pad. Haar energie spatte van mijn scherm af en na een kennismakingscall wist ik het zeker. Het ‘The New You’ traject kon beginnen. Vanessa heeft me geholpen om weer tot de kern te komen. Wie ik ben en welk pad ik wil volgen. Mijn zelfvertrouwen en het meest waardevolle, zelfliefde, kwam weer terug. De manier hoe Vanessa naar het leven kijkt en hoe zij met haar enthousiasme en liefde mij een nieuwe boost heeft gegeven is waardevol. Ik weet waar ik heen ga! Dankjewel lieve Vanessa voor je warmte en je snelle reacties wanneer ik contact zocht. Je hebt mijn kijk op het leven veranderd!

Linda-Hemmes-Fotografie.png
Linda Hemmes

Linda Hemmes Fotografie

"Ik voelde me na de sessies zelfverzekerder en veel lichter."

Tijdens een fotosessie vertelde ik mijn verhaal aan Vanessa waarop zij mij prachtige vragen stelde die mij aan het denken hebben gezet. Ik voelde me gelijk veilig om bij haar een hypnose traject te boeken. Ik kwam bij haar om de angst op te lossen voor geldgebrek. Na 3 sessies voelde ik me zelfverzekerder, veel lichter en kon naar bepaalde zaken zonder oordeel naar mezelf kijken en leverde het me rust en ruimte in mijn hoofd op. Vanessa is heel rustig en ik vond het super veilig om me ‘aan haar over te geven’ en volledig op haar te vertrouwen. Daarnaast heeft ze heel veel humor en maakte ze me elke keer aan het lachen. Waardoor het echt even een feestje werd en een momentje voor mezelf van rust. Vanessa is een fijn persoon om mee te werken en de hypnose sessies hebben me prachtige inzichten gegeven.

Laura-Langens
Laura Langens

Kinderboekenschrijfster & Organisator Manifestatie Event

"Mijn moneymindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen."

Ik heb via hypnose sessies van Vanessa al veel oude belemmerende overtuigingen los mogen laten. Mijn Money Mindset is verbeterd, ik zet mezelf in de spotlights en voel meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Dit gun ik iedereen. Juist als je je verdiept in manifesteren is dit enorm waardevol.

Review Hypnose traject
Colette Cornelissen

Comptoir Colette

"Ik ben gelukkiger, rustiger en heb veel meer vertrouwen in mezelf en in het leven."

Zowat een jaar geleden was ik zoekend naar mezelf, naar wie ik echt ben. En oh, wat heerlijk dat Vanessa net dan op mijn pad kwam. Ik voelde gelijk een klik en die werd alleen maar sterker doorheen ons traject. De hypnose sessies brachten mij bij wie ik echt ben. Ik brak door angsten en mijn ego heen. En Vanessa's coachingsessies vond ik
fantastisch. Ze gaven mij richting en de juiste handvaten om dicht bij mezelf en in hoge energie te blijven en zo mijn pad verder te bewandelen. Ik ben een grote fan van haar aanpak, haar enthousiasme en het vertrouwen dat ze je gelijk geeft. Mijn leven is sindsdien echt veranderd. Ik ben gelukkiger, rustiger en ik heb veel meer vertrouwen. In mezelf en in alles wat het leven mij nog gaat brengen. Probeer het eens, zou ik zeggen!

Natasja Kranenborg
Natasja Kranenborg

Coaching In je kracht

"En wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik mijzelf deze sessies met Vanessa heb gegund!"

 

Tijdens een online Manifestatie Event, waar ik aan deelnam, was Vanessa een van de sprekers en gaf zij een groepshypnose. Ik voelde meteen een klik bij haar, en was onder de indruk wat de groepshypnose sessie met mij deed. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld en ben met Vanessa een 1 op 1 traject aangegaan. En wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik mijzelf deze sessies met Vanessa heb gegund! De reis die ik heb mogen maken, is enorm waardevol voor mij geweest. Vanessa straalt rust, warmte en vertrouwen uit, waardoor ik mij veilig voelde en mij heel makkelijk kon openstellen. Samen met Vanessa heb ik oude overtuigingen mogen loslaten en blokkades mogen opheffen. Daardoor zit ik nu in een hogere energie, voel ik mij zelfverzekerder en sta ik nog meer in mijn eigen kracht. Eigenlijk schieten woorden tekort en gun ik het iedereen dit gevoel te mogen ervaren.

Patty testimonial
Patty Verweij


"Door de sessies met Vanessa heb ik meer geloof en vertrouwen in mezelf, en ik cijfer mezelf veel minder vaak weg."

 

De afgelopen jaren heb ik best wat therapeuten en coaches gezien. Meestal prima mensen die me echt wel een stukje op de goede weg hielpen. Maar door elk van hen werd aan de oppervlakte gewerkt. Dat kan voldoende zijn, maar ik merkte dat het dat voor mij niet meer was. Met Vanessa wilde ik coaching nog een kans geven, omdat ik tegen dezelfde blokkades bleef aanlopen. En wat ben ik blij met die keuze! Door de sessies met Vanessa heb ik meer geloof en vertrouwen in mezelf, en ik cijfer mezelf veel minder vaak weg. En het is niet alleen de reset-knop van belemmerende overtuigingen die ze weet te vinden. Het is ook de manier waarop ze naar het leven kijkt die inspireert, haar geloof in eigen kracht. Ik ben Vanessa ontzettend dankbaar voor deze life-changing ervaring. 

Lilian Sijbers review
Lilian Sijbers


"De werking van hypnose is snel en effectief"

 

Een paar maanden na afloop van mijn traject bij Vanessa, wilde ik graag nog een paar thema's oppakken die al vaker in mijn leven voorbij waren gekomen en waarvan het mij niet lukte om zelf daar een positieve draai aan te geven. Gezien mijn eerdere bijzondere maar vooral positieve ervaring & gevoel bij Vanessa was het voor mij vanzelfsprekend om het vervolgtraject bij Vanessa op te pakken. Een laatste sessie stond gepland maar ik had een twijfel of dit het juiste moment was om de afspraak door te laten gaan. Vanessa denkt dan mee waarvan we gezamenlijk besloten om de afspraak te verplaatsen. Tijdens deze afstemming vroeg Vanessa aan mij hoe het met mij gaat na de vorige sessie. Ik schaamde me om te antwoorden dat ik even kwijt was wat de reden van de vorige afspraak was. Dit laat dus zien dat de werking van een hypnose snel en effectief is. Ik kijk uit naar de laatste, nog te plannen, afspraak.

Testimonial Annemieke Spits
Annemieke Spits


"Ik voel me meer in verbinding met mijn intuïtie, ik heb meer vertrouwen in mezelf en voel me lichter in energie."

Ik ben heel blij dat Vanessa op mijn pad is gekomen. Ik wist meteen dat ik bij haar moest zijn om een volgende stap te kunnen zetten. Ik voelde mij direct veilig bij haar en in professionele handen. Vanessa is geduldig, zacht, maar ook liefdevol confronterend. Ze benoemt wat ze ziet en intuïtief doorkrijgt, dat is superfijn. De hypnosesessies waren magisch. Vanessa haar stem is heel fijn om te volgen en ze creëert een veilige bubbel, waardoor het makkelijk is om je te laten leiden. Hypnose heeft mij enorm geholpen om sneller tot de kern te komen en daar te helen. Je onderbewuste geeft het antwoord, het zit allemaal al in jou. En dan wordt ineens zo duidelijk waar de hardnekkige patronen vandaan komen. Ik heb het als een reis ervaren die nog maar net is begonnen, want ook na het traject blijven de kwartjes vallen. Ik voel me meer in verbinding met mijn intuïtie, ik heb meer vertrouwen in mezelf en voel me lichter in energie. Kortom ik kan Vanessa van harte aanbevelen! Ook online is een hele fijne manier.

Simone Rayer
Simone Rayer

Familieopstellingen

"De hypnose sessies die ik heb gedaan waren werkelijk een cadeautje!"

De hypnose sessies die ik heb gedaan bij Vanessa waren super inzichtelijk en werkelijk een cadeautje. Ze voelde ook zo veilig en nam duidelijk de leiding waardoor ik diep kon ontspannen. Wat mij betreft is ze een echte pro!

Dorien-van-de-Berg-Good-Vibes-Only.png
Dorien van den Berg

Good Vibes Only

"Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!"

Ik zou de coaching met/van Vanessa willen omschrijven als een reis naar binnen, waarbij ik kennismaakte met hypnose, maar ook met een andere manier van werken met het universum en dat heeft me erg verrast! De space holding die Vanessa doet heb ik vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Daardoor voelde ik me veilig om ervoor te gaan. Ook communiceert ze heel helder en zegt precies wat er gezegd moet worden. Daarbij heb ik erg genoten van haar heerlijke enthousiasme en denk ik regelmatig terug aan een van haar vele nuttige tips over energie!! Het heeft me bergen zelfinzicht opgeleverd!

Suzanne-De-Voedingsdeskundige
Suzanne Krijger

De Voedingsdeskundige

"Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde voor mezelf na de sessies."

Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste mij als een jas in deze fase van mijn leven! Hoofd uit, ontspanning en intuïtie aan. Totaal buiten mijn comfortzone, waardoor ik in het begin de angst voelde voor hypnose en dacht dat dit niet voor mij weggelegd was. Maar door te oefenen kon ik mijn intuïtie laten spreken tijdens de hypnose en dat voelde zo goed!! It's a kind of magic! Dat is het.

Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde nu voor mijzelf na de sessies. Ik ben aangehaakt op de hoge energie van Vanessa, het verraste mij dat ze boodschappen op kon vangen en deze voor mij te vertalen. Dit is zo waardevol geweest. Ik hoef het ook niet alleen te doen. Dat heeft me gerustgesteld en is voor mij zo'n enorme eye opener geweest dat ik dit ook anderen gun die vastzitten in oude denkpatronen, ingesleten angsten en onzekerheden.

Evelien
Evelien


"Ik beveel Vanessa van harte aan!"

Wat zou het fijn zijn als ik bepaalde overtuigingen echt kan loslaten", dacht ik. Vanessa kwam precies op dat moment op m'n pad. In eerste instantie wel spannend om de stap te zetten, want ik was nog niet zo bekend met hypnose. Na een fijn kennismakingsgesprek
wist ik: dit is wat ik nu nodig heb. En dat was het ook. Na elke sessie merkte ik meer en meer verschil in positieve zin. Nu zit ik lekkerder in mijn vel (omdat ik bepaalde dingen heb losgelaten door hypnose), ik ben beter gaan communiceren en ik herken mijn triggers/pijnpunten steeds beter. Hypnose is hartstikke krachtig! Vanessa is vriendelijk, betrouwbaar en kundig. Ze oordeelt niet, luistert goed en gaat heel doeltreffend met je aan de slag tot ze de kern te pakken heeft. Mooi ook om zo vanuit het positieve en intuïtieve begeleid te worden. Ik heb gelachen, gehuild en vol bewondering de reis door het onderbewuste gemaakt. Met als resultaat dat ik nu beter weet waar ik naartoe wil en wat ik kan doen om daar te komen. Ik beveel Vanessa daarom van harte aan.