Partner pagina Spiritueel Coach & Hypnotherapie Nijmegen

PARTNERPAGINA

Partnerlinks Bendervoorhypnose

Partners Bendervoorhypnose

Welkom op mijn partnerpagina! Hier vindt u links naar de websites van mijn gewaardeerde partners, met wie ik graag mijn kennis en expertise deel om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met deze fantastische bedrijven en organisaties, en ik waardeer de inspanningen die zij leveren om mij te helpen mijn missie te vervullen. Ik nodig u uit om hun websites te bezoeken en te ontdekken wat zij te bieden hebben. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Bedrijvengidsen

Online Zakengids

Zakelijk blog

Andere links

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Uit ervaring weet ik dat het niet uitmaakt of de sessies online of bij mij in Nijmegen plaatsvinden. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland en ben gecertificeerd hypnotherapeut master practitioner. Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@vanessabender.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.