BENDER VOOR JOU

Dit is mijn verhaal

Dankzij hypnotherapie en spiritualiteit voel ik me zelfverzekerd en gelukkig

"Wat is er met jou gebeurd Vanessa? Je straalt helemaal!
Ik heb ervoor gekozen de beste versie van mezelf te worden!", zei ik.

Stralen, ik doe het nu bijna dagelijks. Daarvoor bijna niet.

Voordat ik ondernemer werd, had ik een baan als P&O adviseur. Ondanks dat mijn werkgever blij was met mij, was ik niet blij met mezelf. Ik was onzeker, zat niet lekker in mijn vel en was mezelf niet meer. Ik leefde vanuit angst en was bang voor de mening van anderen, bang om iets verkeerd te doen en bang om de controle los te laten. De lat had ik oneindig hoog gelegd, maar ik kon er onmogelijk aan voldoen. Ik was moe en uitgeput. Ik had een burn-out.

Alles in mij riep dat het anders moest. Ik ben gaan luisteren naar dit buikgevoel. Ik wisselde van baan maar deze baan bleek niet bij mij te passen. Ik kwam noodgedwongen thuis te zitten. Vanaf dat moment besloot ik mijn hart te gaan volgen en mijn meisjesdroom waar te maken door ondernemer te worden. Ik ontdekte mijn passie voor 'spiritualiteit' en volgde de opleiding master hypnotherapeut bij Hypnose Instituut Nederland.

Tijdens de opleiding begon ik met bewust manifesteren. Ik ontdekte dat ik de wet van aantrekking vóór me kon laten werken door mijn eigen onbewuste negatieve overtuigingen te herprogrammeren. Het werkte. Toen ik mijn bedrijf opende, had ik meteen 10 cliënten. De resultaten waren zo goed dat vele cliënten volgden.

Door hypnose en mezelf spiritueel te ontwikkelen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht. De beste versie van mezelf kwam naar boven. Hierdoor begon ik te geloven dat een droomleven ook voor mij is weggelegd.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nu anderen mag inspireren en helpen om hun leven droomleven te realiseren.

over verlangens en dromen manifesteren
Meer succses en geluk in jouw leven

Belemmerende overtuigingen herprogrammeren

Met heel veel liefde help ik vrouwen de beste versie van zichzelf te worden zodat zij meer geluk en liefde ervaren in zichzelf. Ik geloof er heilig in dat hoe lekkerder jij in je vel zit en straalt van zelfvertrouwen hoe meer overvloed je aantrekt op alle gebieden van het leven; geluk, liefde, vriendschappen, gezondheid, plezier en geld.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles in het leven kan manifesteren. Zolang het maar vanuit een diep verlangen en de juiste intentie is.

Als je met mij gaat samenwerken ..

Dan zet ik met liefde mijn kennis als hypnotherapeut master practitioner in, tezamen met mijn spirituele gave. Ik ben gevoelig voor energieën, sferen en emoties. Hierdoor voel ik haarfijn aan hoe het met je gaat en waar jouw behoefte ligt in dat moment, en ik zal je hier liefdevol mee confronteren.

Mijn kracht ligt in het traceren van onbewuste belemmerende overtuigingen zodat jij je hiervan bewust wordt. Vervolgens herprogrammeren we de belemmerende overtuigingen met hypnose zodat jij meer geluk en succes hebt in jouw leven. Want, ik gun het jou zo! Enn, ik bezit lekker veel positieve energie, daar mag je best wat van hebben!

Ga je mee wonderen ontdekken in jouw leven?