BENDER VOOR JOU

Dit is mijn verhaal

Dankzij hypnotherapie ben ik succesvol en voel ik me zelfverzekerd

"Wat is er met jou gebeurd, Vanessa? Je straalt helemaal!" "Ik heb ervoor gekozen om mijn droomleven te realiseren" zei ik.

Stralen, dat doe ik nu bijna dagelijks. Zo'n vier jaar geleden bijna nooit.

Voordat ik ondernemer werd, had ik een baan als P&O-adviseur. Ondanks dat mijn werkgever blij met mij was, was ik niet blij met mezelf. Ik was onzeker, zat niet lekker in mijn vel en was mezelf niet meer. Ik leefde vanuit angst en was bang voor de mening van anderen, bang om iets verkeerd te doen en bang om de controle los te laten. De lat had ik oneindig hoog gelegd, maar ik kon er onmogelijk aan voldoen. Ik was moe en uitgeput. Ik had een burn-out.

Alles in mij riep dat het anders moest. Ik ben gaan luisteren naar dit buikgevoel. Ik wisselde van baan, maar deze baan bleek niet bij mij te passen. Ik kwam noodgedwongen thuis te zitten. Vanaf dat moment besloot ik mijn hart te volgen en mijn meisjesdroom waar te maken door ondernemer te worden. Ik ontdekte mijn passie voor de kracht van het onderbewustzijn en volgde de opleiding tot master hypnotherapeut bij Hypnose Instituut Nederland.

Tijdens de opleiding werd ik geconfronteerd met mijn eigen belemmerende overtuigingen in mijn onderbewustzijn. Deze waren allesbehalve geprogrammeerd op succes. Ik had mezelf het verhaal verteld dat ik geen ondernemer was, dat niemand op mij zat te wachten en ik geloofde niet in mezelf. Met behulp van hypnose heb ik deze overtuigingen geherprogrammeerd naar helpende overtuigingen.

Het werkte. Toen ik mijn bedrijf opende, had ik meteen 10 cliënten. De resultaten waren zo goed dat vele cliënten volgden.

Door hypnose en mijn persoonlijke ontwikkeling kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en kracht. Ik creëerde een compleet nieuwe realiteit voor mezelf. Nu heb ik een succesvol bedrijf, een partner waarvan ik niet had durven dromen en bovenal voel ik de liefde voor mezelf. Als ik het kan, kun jij het ook.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nu anderen mag inspireren en helpen om hun droomleven te realiseren

over verlangens en dromen manifesteren
Meer succses en geluk in jouw leven

Herprogrammeer je onderbewustzijn voor meer succes en overvloed

Met veel liefde help ik ondernemers om een top mindset te ontwikkelen, zodat ze hun omzet kunnen laten groeien. Ik geloof sterk dat hoe zelfverzekerder je bent, hoe meer overvloed je aantrekt in alle aspecten van het leven: geld, geluk, liefde, vriendschappen, gezondheid en plezier.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles in het leven kunt manifesteren, zolang het maar voortkomt uit diep verlangen en de juiste intentie.

Als je met mij wilt samenwerken...

Zal ik met liefde mijn kennis als master hypnotherapeut inzetten, samen met mijn spirituele gave. Ik ben gevoelig voor energie, sferen en emoties, waardoor ik goed kan aanvoelen hoe het met je gaat en waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Mijn talent ligt in het opsporen van onbewuste belemmerende overtuigingen, zodat je je daarvan bewust kunt worden. Vervolgens herprogrammeren we deze belemmerende overtuigingen met behulp van hypnose, zodat je meer geluk en succes kunt ervaren in je leven.

Want dat gun ik je zo! Bovendien heb ik behoorlijk wat positieve energie, en daar mag je gerust een beetje van lenen!

Klaar om wonderen te gaan ontdekken in je leven?