Negeer de intentie van je ziel niet..

Jouw ziel heeft een intentie. Het heeft de intentie dat jij jouw hoogste potentieel leeft. Het leven wat voor jou de bedoeling is. Als je het pad van je ziel volgt openen onverwachte deuren zich en je leven gaat stromen.

Luister jij naar het gefluister van je ziel? Of naar het geschreeuw van het ego?

Geruime tijd heb ik de intentie van mijn ziel genegeerd. Deze stem fluisterde dagelijks dat ik van baan moest wisselen omdat het leven een andere bedoeling heeft voor mij. Het fluisterde zachtjes dat het tijd was om afscheid te nemen van mijn toenmalige relatie omdat we elkaar stagneerden in onze groei.

Ik negeerde deze stem, en dat kwam me duur te staan.

Ik ervaarde veel stress, angsten en spanningen. Ik leefde vanuit het verhaal van het ego. Het ego schreeuwde dat ik nog harder moest werken, dat ik mijn baan moest houden vanwege het aanzien en het vaste inkomen. Het schreeuwde dat ik vooral bezig moest zijn met de mening van anderen, geen grenzen hoefde te stellen en de controle in eigen hand moest houden. Ik liep tegen een burn out aan.

De ziel houdt vol en blijft je zachtjes influisteren welke richting je op moet gaan. Luister je hier niet naar dan voel je direct een energetische blokkade. Met alle mogelijke gevolgen van dien, stress, angst, spanningen en ellende.

Ik heb 3 jaar geleden de keus gemaakt om te luisteren naar de intenties van mijn ziel. Ik had geen beter besluit kunnen nemen! Ik ben gelukkig, leef mijn missie, het leven stroomt, en ik heb de liefde in mezelf en in een partner gevonden ❤️

Ben jij klaar om naar het gefluister van je ziel te luisteren? Wil je lekker in je vel zitten, geluk en zelfliefde ervaren?

Je kan altijd vrijblijvend een match gesprek aanvragen klik hier. Ik zet hypnose in zodat het ego minder hard schreeuwt en jij het gefluister van je ziel kan horen.

Vanessa Bender

Related Articles