VIP MIRACLE MONEY MAKERS

Breng jezelf en je omzet naar de top

Breng jezelf en je omzet naar de top met hypnose

Kies je voor Miracle Money Makers VIP dan werken we samen 1-op-1 en heb ik alle aandacht voor jou.

Mijn talent ligt in het razendsnel identificeren van jouw blokkades die het succes van jouw bedrijf op onbewust niveau saboteren.

Ik help jou een top mindset te ontwikkelen zodat je niet langer in de schaduw blijft staan, maar vol zelfvertrouwen je bedrijf leidt. Dit betekent afscheid nemen van zelftwijfel en zelfsabbotage en in plaats daarvan transformeren tot een ondernemer die volledig gelooft in zichzelf en in haar succes.

Ben je er klaar voor?

Vanessa Bender

Master in Hypnose & Mindset Expert

Je omzet verhogen met een hypnose en coaching traject

Herken je jezelf hierin?

 • Je haalt successen maar de echte doorbraak blijft achterwege

 • Je hebt grootse dromen met je bedrijf maar iets houdt je tegen om echt te shinen

 • Je vindt het lastig om je prijzen te verhogen ondanks dat je aan alles voelt dat je prijzen te laag zijn

 • Je weet wat er allemaal mogelijk is maar je voelt nog niet die onvoorwaardelijke zelfverzekerdheid

 • Je hebt moeite met jezelf zichtbaar te maken ondanks dat je ideëen genoeg hebt

Ontwikkeling met manifesteren

Jouw droombedrijf en droomleven realiseren is niks anders dan je overtuigingen veranderen. Alles begint met een definitief besluit dat je het anders wil.

Ontwikkeling met manifesteren
Hulp voor ondernemers omzet maken

Houd je jezelf kleiner dan dat je bent?

In de wereld van ondernemen ben je al een eind op weg. Je hebt aardig wat geïnvesteerd in je bedrijf zoals business coaching, online trainingen en opleidingen.

Toch lijkt er altijd iets te zijn dat je tegenhoudt om volledig in je kracht te staan en te verdienen wat je werkelijk waard bent.

Je hebt al een aantal mooie successen behaald, maar de echte grote doorbraak blijft uit. Er sluimert een stem in je die twijfelt of groot succes wel echt voor jou is weggelegd. Ergens voel je dat het anders kan. Dat is waar!

Vaak houden ondernemers zich onbewust klein, geloven niet in zichzelf of worstelen met een ongezonde relatie met geld. Ze zijn vaak boos op geld, denken dat ze hard moeten werken voor geld en dat succes niet voor hen is weggelegd.

Deze innerlijke blokkades vormen als het ware de handrem van je bedrijf. Gelukkig ben jij ook degene die de rem eraf kan halen. Hierbij kan ik jou helpen.

Hulp voor ondernemers omzet maken
Nathalie van Den Berg

"Het levert mij zoveel goeds op"

Nadat ik tijdens een event een groepshypnose van Vanessa had ervaren, was ik om, hypnose is super gaaf. Hier wilde ik meer mee doen en...

Lees verder
Sonja testimonial

"WAUW, wat een geweldige ervaring was dit"

Vandaag het level up traject afgerond bij Vanessa. En WAUW, wat een geweldige ervaring was dit. De afgelopen weken heb ik zoveel meer...

Lees verder

Klaar om jouw verlangens werkelijkheid te laten worden? 

Na een intensieve samenwerking met mij: 

 • Ben je zelfverzekerd en voel je de energie weer stromen

 • Voel je op een diep onderbewust niveau dat je het waard bent om succesvol te zijn en geld te ontvangen

 • Je bent magnetisch voor je klanten en je omgeving

 • Maak je een nieuw verhaal over je realiteit waardoor je magie gaat ervaren

 • Stap je in jouw toekomstige business self. De versie van jou die alles heeft gemanifesteerd waar jij naar verlangd

hypnose en coaching ondernemers

VIP AANBOD MIRACLE MONEY MAKERS

Krijg drie maanden lang mijn persoonlijke aandacht tijdens dit exclusieve hypnose- en coachingstraject. Ontwikkel jezelf en je business, en verdien wat je écht waard bent.

 • Een exclusief driemaands hypnose- en coachingtraject waarin je op diep onderbewust niveau een top mindset gaat ontwikkelen.
 • Je krijgt toegang tot een online leeromgeving met alle kennis en tools die op zichzelf al mega transformerend zijn.
 • Perfect voor ambitieuze dromers: Voor hen die grote doelen hebben en klaar zijn voor meer succes, innerlijke rust en zelfverzekerdheid in hun ondernemerschap en leven.
 • Zes sessies coaching & mijn meest diepgaande hypnose transformatiesessies: Soulkey Therapie, Regressie Therapie en Quantum Jumping.
 • Doorlopende ondersteuning voor al je vragen buiten de sessies om.

Verwacht wonderen tijdens en na dit traject

Investering € 3000,- (excl btw)

VIP miracle moneymaker

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Jouw onderbewustzijn doet het werk, je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. Je kan het wel prettiger vinden om naar mijn praktijk in Heumen te komen. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique
 • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.