HYPNOSE VOOR ZELFVERTROUWEN

Krachtiger staan
en stralen van zelfvertrouwen

Krachtiger staan en stralen van zelfvertrouwen

Ontwikkel je zelfvertrouwen met hypnose

Ken je dat gevoel? Je zit in een meeting, je hebt iets briljants te zeggen, maar je hart bonst in je keel. De woorden blijven steken in je keel. Je schaamt je, want wat zullen ze wel niet denken? Is mijn idee wel goed genoeg? Je zwijgt liever. Jouw onzekerheid zit vaak in de weg, waardoor je niet kunt laten zien hoe goed je werkelijk bent.

Laag zelfvertrouwen kan een enorme belemmering zijn in je leven. Het weerhoudt je ervan om je dromen na te jagen, contact te maken met anderen of je mening te geven.

Maar er is hoop! Hypnose kan je helpen om je zelfvertrouwen te versterken. Vanuit deze ontspannen staat, kun je de negatieve overtuigingen loslaten die jou zo lang klein hebben gehouden.

Ontwikkel meer zelfvertrouwen met hypnose
Niet in je kracht staan vb

Deze situaties zorgen ervoor dat je niet in je kracht staat.

Herken je ze?

 • Je vergelijkt jezelf vaak met anderen en voelt je minder succesvol en gelukkig. Je maakt jezelf kleiner dan je bent.

 • Je stelt hoge eisen aan jezelf en bent zelden tevreden met je prestaties

 • Je ligt 's nachts wakker over situaties waarin er iets van je wordt verwacht, bang dat je niet slim overkomt of dichtslaat.

 • Je worstelt met het loslaten van controle en wilt altijd de touwtjes in handen hebben.

 • Je piekert veel, laat je vaak leiden door de mening van anderen en door je eeuwige getwijfel kun je moe worden van jezelf.

Herprogrammeer je innerlijke criticus voor meer zelfvertrouwen

Veel mensen zitten gevangen in de spiraal van zelftwijfel en onzekerheid. Innerlijke stemmen van kritiek en belemmerende overtuigingen zorgen voor een negatief zelfbeeld en het voortdurende gevoel van onzekerheid en tekortschieten.

In mijn trajecten krijg je inzicht in de belemmerende overtuigingen die jouw negatieve zelfbeeld veroorzaken, en deze herprogrammeren we bij de oorsprong, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Hypnose biedt een pad naar meer zelfvertrouwen, waardoor je je lichter en krachtiger voelt.

Meer zelfvertrouwen met hypnose vb
Patty testimonial

"Door de sessies met Vanessa heb ik meer geloof en vertrouwen in mezelf, en ik cijfer mezelf veel minder vaak weg."

De afgelopen jaren heb ik best wat therapeuten en coaches gezien. Meestal prima mensen die...

Lees verder
Suzanne-De-Voedingsdeskundige

"Zoveel angst om los te laten, zoveel rust en liefde voor mezelf na de sessies."

Ik had deze reis voor geen goud willen missen! De unieke combinatie die Vanessa biedt coaching en hypnose paste...

Lees verder
Vergroot je zelfvertrouwen met hypnose

Straal van zelfvertrouwen, voel je weer blij en gelukkig

Hoe zou het voor je zijn als ..?

 • Je in je kracht staat en straalt van zelfvertrouwen.

 • Je een goed gevoel van eigenwaarde hebt en gelooft in jezelf.

 • Je voelt je zelfverzekerd en je hebt minder last van prestatiedrang.

 • Je merkt dat jouw mening ertoe doet en je spreekt deze uit met zelfvertrouwen.

 • Je meer vertrouwen hebt waardoor je de controle meer kan loslaten.

 • Je kunt luisteren naar je gevoel, zodat je beter in staat bent om keuzes te maken die echt bij jou passen en die jou gelukkig maken.

Ben jij er klaar voor om krachtiger te staan en te stralen van zelfvertrouwen? Let’s go!

"Voel mij zelfverzekerder, krachtiger en wetende dat alles al in mij zit."

Frieda Reuvers

Samenwerken kan zo:

Hypnose zelfvertrouwen traject 1

Zelfvertrouwen
Basistraject €800,-*

 • 6 weken traject
 • 3 live hypnose-sessies
 • Ontdekken en aanpakken van overtuigingen en blokkades die ten grondslag liggen aan een gebrek aan zelfvertrouwen.
Hypnose zelfvertrouwen traject 2

Zelfvertrouwen
Plustraject

 • 8 weken traject
 • 3 live hypnose-sessies
 • 3 online coachingsmomenten van elk een half uur
 • Ontdekken en aanpakken van overtuigingen en blokkades die ten grondslag liggen aan een gebrek aan zelfvertrouwen.
 • Perfect voor degene die extra ondersteuning en intensievere begeleiding zoekt
Hypnose zelfvertrouwen traject 3

Zelfvertrouwen
Premiumtraject

 • 16 weken traject
 • 4 live hypnose-sessies
 • 2 live coachingssessies van elk 1,5 uur
 • Buiten de sessies om ben ik bereikbaar voor vragen
 • Perfect voor degene die klaar zijn om grote sprongen te maken in hun persoonlijke ontwikkeling. Naast dat we overtuigingen en blokkades aanpakken, verbeteren we de dagelijkse routines, krijg je technieken die je dagelijks kan inzetten om positiever, energieker, lichter en krachtiger in het leven te staan, zodat je kan stralen van zelfvertrouwen.

Al mijn hypnose trajecten

hypnotherpaie voor stres en burn out

Stress & Burn-out 

Vind je levensdoel of levensmissie met hypnotherapie en hypnose

Ontdek je levensdoel

Hypnotherpie voor zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Break out hypnose sessie

Break Out Sessie

Hypnotherapie ondernemers

Ondernemers

Afvallen met hypnose

Coming soon: Afvallen

FAQ

Zelfvertrouwen en laag zelfbeeld  meest gestelde vragen en antwoorden 

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in je eigen kunnen en in de overtuiging dat je in staat bent om gestelde doelen te bereiken of uitdagingen aan te gaan. Het is een gevoel van zelfzekerheid dat voortkomt uit een positief zelfbeeld. Zelfvertrouwen wordt niet alleen gevoed door succeservaringen, maar ook door een algemeen geloof in je eigen vaardigheden, ongeacht externe goedkeuring of resultaten. Dit zelfvertrouwen is essentieel voor een gezonde geestelijke gezondheid en voor het succesvol navigeren door sociale en professionele situaties.

 • Negatief zelfbeeld betreft hoe je jezelf ziet. Het gaat over de perceptie dat je hebt van je waarden, capaciteiten en je algemene zelf. Wanneer je een negatief zelfbeeld hebt, zie je jezelf vaak in een negatief licht, je kunt je waardeloos of minderwaardig voelen, of je gelooft dat je niet aan bepaalde normen voldoet.

 • Laag zelfvertrouwen daarentegen is meer gericht op je geloof in je eigen vaardigheden om taken uit te voeren en doelen te bereiken. Als je laag zelfvertrouwen hebt, twijfel je misschien aan je capaciteiten om succesvol te zijn in het leven, op werk, in relaties, of bij andere specifieke activiteiten, ondanks dat je misschien een realistisch beeld van jezelf hebt.

Als je een negatief zelfbeeld hebt, merk je misschien dat je snel twijfelt aan jezelf en vaak negatief over jezelf denkt. Je onderbewustzijn kan vol zitten met oude, beperkende overtuigingen die je blijven vertellen dat je niet goed genoeg bent. Het is belangrijk om deze innerlijke gesprekken te herkennen en te transformeren in het onderbewustzijn met bijvoorbeeld hypnose.

Zelfvertrouwen geeft je de moed om je ware pad te volgen en authentiek te leven. Een sterk zelfvertrouwen helpt je om te vertrouwen op je intuïtie, wat essentieel is voor persoonlijke groei. Als je onderbewustzijn positieve overtuigingen over jezelf opslaat, straal je natuurlijk meer vertrouwen uit.

De oorzaken van een negatief zelfbeeld zijn vaak diepgeworteld in ervaringen uit je jeugd. Je onderbewustzijn kan negatieve ervaringen vasthouden die je zelfbeeld vormen. Hypnose kan je helpen deze patronen te doorbreken door het onderbewustzijn te herprogrammeren.

Negatief zelfvertrouwen komt vaak voort uit een gebrek aan geloof in je eigen vaardigheden, wat diep in je onderbewustzijn kan zitten. Zelfvertrouwen ontwikkel je door onbewuste belemmerende overtuigingen te transformeren.

Een negatief zelfbeeld betekent dat je een negatief beeld van jezelf hebt, vaak verankerd in je onderbewustzijn door belemmerende overtuigingen. Het is belangrijk om te werken aan zelfliefde en begrip dat je, ongeacht externe prestaties, goed genoeg bent.

Om je zelfvertrouwen te vergroten, is het belangrijk om te beginnen bij je onderbewustzijn, waar veel van je zelfbeeld is opgeslagen. Begin met het herprogrammeren van negatieve gedachten dmv bijvoorbeeld hypnose , en door intenties te schrijven en door affirmeren.

Kenmerken van een negatief zelfbeeld zijn onder andere zelfkritiek, het vermijden van nieuwe uitdagingen en een gevoel van minderwaardigheid. Je onderbewustzijn kan deze negatieve zelfbeelden versterken zonder dat je het merkt.