MAGIC BREAK OUT SESSIE

Doorbreek in één magische sessie blokkades &
voel de energie weer in jezelf en je bedrijf stromen.

Ready for a break out?

Loop je vast in je business? Twijfel je aan jezelf en merk je dat er ergens nog een rem zit als het om geld verdienen gaat? Voel je onzekerheid waardoor je jezelf blokkeert?

Hoor je regelmatig van manifestatie-coaches dat jij in staat bent om je droomleven te manifesteren, maar geloof en voel je het niet?! Ervaar je geldblokkades, vind je jezelf niet goed genoeg of vergelijk je jezelf constant met anderen?

Klaar om uit te breken?

In één magische hypnose sessie krijg je de sleutel van je ziel. Jouw ziel geeft je antwoorden, inzichten en boodschappen vanuit een diep onderbewust weten. Je stapt uit je blokkades en je voelt de energie weer in en om jou heen stromen. Je hebt zin om aan de slag te gaan!

Ready for some magic?

Vanessa Bender

Master in Hypnose & Mindset Expert

Doorbraak hypnose sessie voor ondernemers

Herken je deze struggles als ondernemer?

 • Je hoort businesscoaches en manifestatiecoaches zeggen dat ALLES mogelijk is, maar jij voelt het niet (meer)!

 • Je zit jezelf constant in de weg, je twijfelt over je prijzen en loopt tegen geld verdienen aan.

 • Je twijfelt aan jezelf en vindt het moeilijk om je eigen waarde te erkennen.

 • Je zoekt naar antwoorden over hoe je jezelf weer in een energieke staat kunt brengen.

 • Je wilt graag inzicht krijgen in je eigen saboterende gedrag en hoe je dit kunt oplossen.

Als je de energie niet meer voelt stromen, betekent dit dat je jezelf ergens blokkeert en/of niet de juiste dingen doet. Alle antwoorden liggen in jou. Laat de magie in jou stromen en ontvang boodschappen vanuit een diep onderbewust weten.

Hoe zou het voor je zijn?

 • Als je jezelf weer hebt geactiveerd in overvloed en vol positieve energie naar huis gaat.

 • Als je de energie weer voelt stromen in jou en in je bedrijf.

 • Als je antwoorden ontvangt vanuit een diep onderbewust weten en weet wat je te doen staat en waar je aan mag gaan werken.

 • Als je graag aan de slag wilt in je bedrijf en je jezelf niet langer blokkeert.

Meld je aan voor een krachtige hypnosesessie en doorbreek (geld)blokkades. Voel en geloof diep van binnen weer dat succes ook voor jou is weggelegd. Want dat gevoel is precies waar de magie begint: volledig vertrouwen en geloven dat succes ook voor jou is weggelegd, dat het allemaal al in jou zit.

Soulkey breakout sessie
Frieda

"Voel mij zelfverzekerder, krachtiger en wetende dat alles al in mij zit"

Ik volgde Vanessa al een tijdje en zag op een dag dat er aanbieding voorbij kwam voor de Soulkey therapie. Aangezien ik dit al zo lang wilde...

Lees verder
Testimonial Annemieke Spits

"Ik voel me meer in verbinding met mijn intuïtie"

Ik ben heel blij dat Vanessa op mijn pad is gekomen. Ik wist meteen dat ik bij haar moest zijn om een volgende stap te kunnen zetten. Ik voelde...

Lees verder

MAGIC BREAK OUT SESSIE

In deze hypnose Soulkey Sessie ontvang je de sleutel van je ziel en reis je af naar jouw zielheiligdom. Op deze liefdevolle plek zijn er oneindige mogelijkheden waar jij antwoorden van je ziel ontvangt die jou helpen om blokkades los te laten en de energie weer volledig te laten stromen.

Je kunt teruggaan naar vorige levens voor antwoorden, in je zielenboek kijken, connectie maken met je hogere zelf, zielenfamilie, spirituele gids en nog veel meer.

Verwacht magie...

Magic Break Out Sessie Vanessa Bender vb

Investering € 275,-

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Jouw onderbewustzijn doet het werk, je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. Je kan het wel prettiger vinden om naar mijn praktijk in Heumen te komen. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique
 • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.