LEVEL UP
VOOR ONDERNEMERS

Uplift je business met
de kracht van je onderbewustzijn

Ruim belemmerende overtuigingen op met hypnose en uplift je business

Je hebt een droom: impact maken, mensen helpen, gelukkig zijn en financiële vrijheid realiseren met jouw bedrijf. Je website is in de lucht, je funnel staat en de ene na de andere masterclass woon je bij. Maar toch zit je vast. Je energie stroomt niet en daardoor stagneert ook de groei van jouw bedrijf.

Waar is die enthousiaste versie van jezelf gebleven die haar droom wilde verwezenlijken?

Vaak zijn het belemmerende overtuigingen die het succes van je bedrijf tegenhouden. Wellicht denk je in schaarste waardoor je een blokkade ervaart in je money mindset? Of misschien worstel je met angst, en ben je terughoudend om jezelf te laten zien? Of denk je dat niemand op jou zit te wachten?

Nu is het de perfecte tijd om deze belemmerende overtuigingen op te ruimen, zodat je vol energie en zelfverzekerdheid verder kunt gaan met het laten floreren van jouw bedrijf. Jouw klanten wachten op jou!

High time to level up!

Vanessa Bender

Master Hypnotherapeut & Coach

Trillingen en wet van aantrekking

Money Blocks en andere belemmerende overtuigingen die jouw trillingfrequentie laag houden

 • Je doet veel aan persoonlijke ontwikkeling en je weet wat er allemaal mogelijk is. Je hebt alleen nog niet de gewenste resultaten behaald in je bedrijf, ondanks al je inspanningen.

 • Je start de dag vaak vol goede moed over je doelstellingen. Maar aan het einde van de dag baal je van jezelf omdat je niet gedaan hebt wat je had willen doen. 

 • Je weet dat geld energie is. Bewust weet je ook dat je niet hard hoeft te werken voor je geld en dat jij het waard om geld te ontvangen. Maar toch voel je het niet. Een money block houdt je tegen om echt door het plafond te gaan.

 • Je weet hoe belangrijk het is om te kunnen ontvangen. Maar jouw gedrag laat wat anders zien en het zit je toch niet lekker om bepaalde uitgaven te doen.

 • Je mediteert je suf, leest dagelijks je affirmaties, visualiseert je droomleven maar toch werkt de wet van aantrekking niet voor jou.

Ontdek de manifestatiekracht die in jou zit. Het is de hoogste tijd om jouw trillingsfrequentie te verhogen!

Ontwikkeling met manifesteren
Belemmerende overtuigingen herprogrameren

Jouw belemmerende overtuigingen zijn de enige beperking voor jouw succes

Je bent hier niets voor niets op mijn pagina, je hebt een missie, een unieke opdracht waarmee je andere mensen wil helpen.

Echter, als je voortdurend bezorgd bent over het succes van je bedrijf, blijf je gevangen in een lage trillingsfrequentie die je verder verwijdert van het gewenste succes.

De enige obstakels die jouw succes in de weg staan, zijn jouw onbewuste belemmerende overtuigingen. Deze diepgewortelde patronen houden je vast in een negatieve mindset, waardoor je niet de stappen neemt die nodig zijn om je volle potentieel te benutten.

Mijn kracht ligt in het ontdekken en transformeren van deze belemmerende overtuigingen met behulp van hypnose. Door deze krachtige techniek kunnen we jouw onderbewustzijn herprogrammeren en de weg vrijmaken voor succes.

Laat je manifestatiekracht weer tot leven komen en stap vol vertrouwen in jouw manifestatieproces.

Shift your energy uplift your business

Laat de Wet van Aantrekking vóór je werken

Na dit hypnosetraject:

 • Ben je zelfverzekerd en voel je de energie weer stromen.

 • Voel je op een diep onderbewust niveau dat je het waard bent om succesvol te zijn en geld te ontvangen.

 • De vrolijke en enthousiaste 'jij' is weer terug en je kan niet wachten om weer te knallen met je bedrijf.

 • Ben je tevreden met élk resultaat; en tegenslagen zie je als kans om te groeien.

 • Geloof je in jezelf en ontvang je vanuit liefde voor jezelf.

Are you ready om dit allemaal te gaan manifesteren? En om jouw onderbewuste programmeringen op te ruimen en jouw trillingsfrequentie te verhogen? Zodat jij met nog meer zelfvertrouwen verder kunt groeien, innoveren en positief gebruik kunt maken van de wet van aantrekkingskracht? Level Up Your Vibration!

Level Up

Hypnose Traject

Stop met zelf te struggelen en verhoog duurzaam je trillingsfrequentie in een periode van 6 weken. Onderbewuste belemmerende overtuigingen worden bij de kern aangepakt en geherprogrammeerd.

Dit is inbegrepen:

 3 Transformerende hypnose sessies
 Veel praktische tips en tools die je direct kan inzetten

€ 995,- exclusief BTW

Betaal in 1 keer of in 2 termijnen van € 500,- exclusief BTW.

Sessies

Cliënten

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Jouw onderbewustzijn doet het werk, je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. Je kan het wel prettiger vinden om naar Nijmegen te komen. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique
 • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.