Blog over geld en over hoe wij geld zien

Let’s talk about money

Geld is een van de meest besproken onderwerpen, misschien wel het meest besproken. Iedereen heeft er een mening over. De een behandeld geld met respect de ander als oud vuil.

Het leuke van alles is, het maakt voor geld helemaal niks uit of je het nu als je beste vriend ziet of als vijand. Zie je geld als je beste vriend, dan komt het graag bij jou. Zie je geld als je ergste vijand dan blijft het weg. Maar voor geld is het om het even.

Geld is namelijk neutraal. Het gaat erom hoe je over geld denkt en welk label jij op geld plakt. Denk jij dat je hard moet werken voor je geld? Dan is dat zo. Denk jij dat er geld in overvloed is en makkelijk naar je toestroomt? Dan is dat ook zo. Jij koppelt een overtuiging aan geld ‘positief’ of ’negatief’. Aan de hand daarvan wil geld graag bij jou zijn of niet. Zo werkt de wet van aantrekking.

De wijze hoe jij over geld denkt heeft alles te maken met hoe je bent opgegroeid. Was er vroeger weinig geld? Heb je altijd gezien dat de mensen in je omgeving hard moesten werken voor geld? Deze herinneringen zijn opgeslagen in je onderbewuste en worden getriggerd zodra jij aan geld denkt. Aan de hand daarvan trek je geld aan of duw je het van je af. Your choice!

Ben jij altijd aan het struggelen als het om geld gaat? Stroomt het niet? En begrijp je niet waar het vandaan komt?

Let’s talk about moneyblocks! En hoe ik deze met behulp van hypnose kan herprogrammeren zodat jij geld ziet als je beste vriend, en dat je echt het gevoel hebt dat jij geld waard bent.

Hoe positiever jij over geld denkt, hoe liever geld bij jou wil zijn.

Let’s meet! Vraag vrijblijvend een gratis match gesprek aan 🍀

Vanessa Bender

Related Articles