Laat je meevoeren met de stroom van het leven ..

Iedere keer ben ik weer dankbaar als ik mijn klanten zie stralen nadat ze beseffen dat het leven geen struggle hoeft te zijn. Dat het leven juist zoveel moois te bieden heeft. Dat we allemaal worden geleid door iets groters dan ons. De sleutel is loslaten, vertrouwen, en jezelf mee laten voeren met de stroom van het leven.

Er zijn nog zoveel mensen die tegen de stroom in zwemmen. Die leven vanuit angst in plaats van vertrouwen. Die bang zijn om de controle los te laten, bang zijn voor de mening van anderen, bang zijn om fouten te maken en ‘ja’ zeggen terwijl ze ‘nee’ bedoelen. Allemaal aanwijzingen die aantonen dat je tegen de stroom van het leven in zwemt.

En heb je jezelf weleens afgevraagd waar je eigenlijk naar toe zwemt? En hoe lang je het nog volhoudt? Je kunt nog zo hard tegen de stroom in blijven zwemmen maar uiteindelijk zal het je uitputten want de kant bereik je niet.

Wil je een gelukkig leven? Minder angst en meer zelfvertrouwen? Wil je innerlijke rust en meer plezier in je leven? Minder denken en meer voelen?

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik wacht jou met liefde op. Stuur mij een berichtje ❤️

Vanessa Bender

Related Articles