SOULKEY THERAPIE

Jouw ziel heeft een missie

Heb je behoefte aan antwoorden op belangrijke levensvragen met Soulkey Therapie?

Jouw ziel heeft een missie: dat jij jouw hoogste potentieel leeft, het leven dat voor jou de bedoeling is. Als je het pad van je ziel volgt, zul je merken dat onverwachte deuren zullen openen en dat je leven gaat stromen.

Vaak horen of voelen we de stem van onze ziel niet omdat we te veel onrust in ons hoofd ervaren. Hierdoor zijn we de verbinding met de essentie kwijtgeraakt, onze ziel. Juist de ziel weet wat de bedoeling is en welke verlangens je hebt.

In de Soulkey therapie krijg je de sleutel van jouw ziel. Je maakt een bijzondere en magische reis waarbij als doel geldt dat je meer grip, focus en inzichten krijgt in het leven.

Je ziel wil namelijk haar stem laten horen en verheldering en antwoorden geven op levensvragen.

Vanessa Bender Soulkey therapie

Ontvang antwoorden op belangrijke levensvragen tijdens Soulkey Therapie

 • Wat doe ik hier op aarde?

 • Wat is mijn missie?

 • Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?

 • Wat is mijn levensdoel?

 • Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?

 • Wie is mijn spiritueel gids?

Alle wijsheid zit in jou

Alle antwoorden op levensvragen liggen in jou. Ik begeleid jou tijdens de Soulkey Therapie naar de plek waar antwoorden te vinden zijn. Daarbij is het van belang om te weten dat je ziel antwoorden geeft die jij op dat moment nodig hebt. Vaak willen we zo graag allerlei antwoorden krijgen maar de ziel bepaalt welke antwoorden jij mag ontvangen. En welke antwoorden voor jou op dat moment van belang zijn.

Belangrijke levensvragen beantwoord met Soulkey therapie Nijmegen
Wat is Soulkey therapie

Meer uitleg over Soulkey Therapie

Soulkey Therapie is een doorontwikkelde vorm van regressie- en hypnotherapie. Tijdens een Soulkey sessie zijn er oneindig veel mogelijkheden. Je reist terug naar vorige levens waar je blokkades en angsten kan loslaten, je kan informatie ontvangen van je spiritueel gids of van je zielengroep, je zielenboek inkijken en nog veel meer. Je gaat echt op een diep level verbinding maken met de wijsheid die in jou zit. Je krijgt persoonlijke inzichten waar je mee verder kunt in het dagelijks leven, je krijgt waardevolle inzichten die jou helpen in je persoonlijke ontwikkeling. De antwoorden gaan over jou en zijn voor jou bestemd.

Laat je meevoeren op een reis in een diep onderbewust weten.

 

Ontvang antwoorden en inzichten van de ziel

Soulkey Therapie is uniek in de wereld!

Dit is wat er kan gebeuren tijdens en na een Soulkey Traject:

 • Ontmoeting met overledenen

 • Inzichten in je levensmissie

 • Terugreizen naar vorige levens om deze op een goede manier af te sluiten en blokkades los te laten

 • Inzichten in onbewuste belemmerende overtuigingen

 • Loslaten van denkpatronen

 • Ontmoeting met je spiritueel gids

Soulkey Traject

Gun jezelf dit unieke en bijzondere traject en laat de stem van je ziel horen.

Het Soulkey traject bestaat uit twee magische Soulkey Sessies van max 2,5 uur per sessie

 

€ 650,- inclusief BTW

Betaal in 1 keer of in twee termijnen van
€ 325,- inclusief BTW

Sessies

Cliënten

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Ja, je kan heel goed online sessies volgen. Jouw onderbewustzijn doet het werk, je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. Je kan het wel prettiger vinden om naar Nijmegen te komen. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat.

De investering van de trajecten staan op de pagina van het betreffende traject.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. Voor de veiligheid van mijn klanten zal ik niet met iedereen kunnen samenwerken. Deze uitzonderingen staan op het inschrijvingsformulier dat je invult voordat een eventueel traject start.

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique
 • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.