Gratis Masterclass

Masterclass Money Maker Secrets

Bekijk hier mijn masterclass waarin je het geheim ontdekt om een topomzet te realiseren met bewezen technieken die écht werken.

Heb je persoonlijke hulp nodig bij het herprogrammeren van je onderbewustzijn en het opruimen van blokkades die jouw succes belemmeren? Neem contact met mij op, en plan een gratis match call in! Lijkt me leuk kennis te maken.

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Cliënten komen van heinde en verre, uit plaatsen zoals Den Haag, Zaandam, Rotterdam en Katwijk, om sessies bij mij te volgen. Mocht je toch liever online een sessie volgen, dan kan dat ook prima. Jouw onderbewustzijn doet het werk; je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat. Of online of in mijn praktijk in Heumen, in de buurt van Nijmegen.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. 

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

  • Bachelor Human Resources Management
  • Hypnotherapie Practitioner
  • Hypnotherapie Master Practitioner
  • Soulkey Therapeut
  • Instant Emotional Relief
  • Trauma Collapse Technique
  • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.