BREAK OUT SESSIE

Doorbreek in één magische sessie blokkades & voel de energie weer in jezelf stromen

Loop je vast in je leven en/of bedrijf? Heb je behoefte aan antwoorden op belangrijke levensvragen?

Heb je twijfels over belangrijke thema's in je leven zoals je onderneming, carrière, relatie? Overweeg je of het tijd is om je koers te wijzigen? Ben je op zoek naar antwoorden die je daadwerkelijk verder helpen?

Het leven kan ons soms overweldigen met een warboel van gedachten en emoties, waardoor zelftwijfel toeslaat en onzekerheid ontstaat over de te nemen stappen.

In één krachtige break-out sessie krijg je toegang tot de onbewuste delen van jezelf waar alle antwoorden opgeslagen liggen. Je zult blokkades doorbreken en waardevolle inzichten ontvangen die de energie weer laten stromen, zowel in jezelf als in je leven.

Ben je klaar voor deze magische reis?

Hypnotherapie sessie break out
Soulkey therapie hypnotherapie

Ontvang antwoorden op belangrijke levensvragen

Voorbeelden:

 • Wat is mijn ware levensdoel? Waarom ben ik hier op aarde?

 • Waarom loop ik steeds vast in mijn bedrijf en welke stappen kan ik het beste nemen?

 • Waarom ervaar ik bepaalde terugkerende problemen in mijn leven?

 • Welk beroep of welke carrière past het beste bij mij? of Hoe kan ik mijn passie in mijn leven integreren?

 • Hoe kan ik een betere balans tussen werk en privéleven bereiken die mijn algehele welzijn ondersteunt?

 • Waarom loop ik in elke nieuwe baan tegen dezelfde problemen aan?

Alle antwoorden liggen in jou

Als je merkt dat je energie niet meer stroomt, dan kan dit betekenen dat je jezelf ergens blokkeert of misschien niet de juiste dingen doet. Alle antwoorden die je nodig hebt, bevinden zich in jou. Als je een vraag hebt die hier niet tussen staat, neem dan gerust contact op. We kunnen dan samen bekijken of jouw vraag geschikt is voor deze sessie.

Meer uitleg over de Break Out Sessie

De Break Out Sessie is een geavanceerde vorm van regressie- en hypnotherapie die diepgaande persoonlijke inzichten biedt. Tijdens deze sessie kun je oude blokkades en angsten loslaten, communiceren met spirituele gidsen, terugreizen naar vorige levens, inzicht krijgen in je levenspad, contact maken met overleden dierbaren en nog veel meer.

Deze sessie ook wel Soulkey genoemd biedt waardevolle persoonlijke inzichten en antwoorden die je kunnen helpen in je persoonlijke- en/of zakelijke groei. De antwoorden komen vanuit jouw innerlijke bron van liefde. Deze bron heeft het allerbeste met jou voor.

Beantwoord vragen met hypnose

"Ik heb bij Vanessa een magic break out sessie gehad en wauw wat een ervaring was dat!!! Hoe je in 1 sessie al zoveel inzichten kunt krijgen is echt te gek. Na 1 dag merkte ik al verschil bij mezelf tijdens mijn behandelingen en gesprekken met cliënten."

Niki van de Ven

Samenwerken kan zo:

Break out traject 1

Break Out Sessie
Basis €295,-*

 • Een live of online Sessie van 2,5 - 3 uur.
 • Je ontvangt antwoorden op belangrijke levensvragen.
 • Je kan terugreizen naar vorige levens om deze op een goede manier af te sluiten en overtuigingen en blokkades los te laten.
 • Ideaal voor wie op een kruispunt in het leven staat en niet weet welke richting te kiezen of hoe blokkades te doorbreken.
Break out traject 2

Break Out Sessie
Plus €525,-*

 • Twee live of online Break Out Sessies van elk 2,5 - 3 uur.
 • Je ontvangt antwoorden op belangrijke levensvragen.
 • Je kan terugreizen naar vorige levens om deze op een goede manier af te sluiten en overtuigingen en blokkades los te laten.
 • Ideaal voor wie op een kruispunt in het leven staat en niet weet welke richting te kiezen of hoe blokkades te doorbreken.
 • Perfect voor degene die behoefte heeft om dieper in te gaan op persoonlijke vraagstukken. Twee sessies geeft ons meer tijd om de richting die je op wilt verkennen en te werken aan het doorbreken van blokkades. 

*Prijzen zijn exclusief BTW voor ondernemers en werkgevers.

Al mijn hypnose trajecten

hypnotherpaie voor stres en burn out

Stress & Burn-out 

Vind je levensdoel of levensmissie met hypnotherapie en hypnose

Ontdek je levensdoel

Hypnotherpie voor zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Break out hypnose sessie

Break Out Sessie

Hypnotherapie ondernemers

Ondernemers

Afvallen met hypnose

Coming soon: Afvallen

FAQ

De meest gestelde vragen en antwoorden 

Cliënten komen van heinde en verre, uit plaatsen zoals Den Haag, Zaandam, Rotterdam en Katwijk, om sessies bij mij te volgen. Mocht je toch liever online een sessie volgen, dan kan dat ook prima. Jouw onderbewustzijn doet het werk; je hoeft daarvoor niet fysiek bij mij te zijn. We overleggen samen waar je voorkeur naar uitgaat. Of online of in mijn praktijk in Heumen, in de buurt van Nijmegen.

Ik neem en plan ruim de tijd voor mijn cliënten. Tijd is voor mij niet belangrijk maar vooral het resultaat wat we samen bereiken. Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur. Een hypnose sessie is afhankelijk wat we aanpakken maar reken tussen 1,5 en 3 uur.  

Hypnose is een mix tussen focus en ontspanning. Het is een natuurlijke staat van zijn waarbij het kritische denken omzeild wordt en je toegang krijgt tot het onderbewuste. Dagelijks ben je een aantal keer onder hypnose zonder dat je het doorhebt.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose wordt gebruikt om bepaalde problemen te behandelen. Het onderbewuste wordt aangesproken en hiermee krijg je inzichten in je gedrag en wordt je probleem ook bij de kern, daar waar het is ontstaan getransformeerd.

Hypnotherapie is veilig mits de therapeut/coach geschoold en gecertificeerd is, weet wat hij/zij doet en dus ook weet hoe het onderbewuste werkt. 

Ik heb meerdere opleidingen en trainingen gevolgd:

 • Bachelor Human Resources Management
 • Hypnotherapie Practitioner
 • Hypnotherapie Master Practitioner
 • Soulkey Therapeut
 • Instant Emotional Relief
 • Trauma Collapse Technique
 • Performance Enhancement Protocol

Ik ben als hypnotherapeut aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG, geregistreerd bij de WKKGZ en ingeschreven op de website bestetherapeut.nl.

Je mag mij altijd een mail sturen via info@bendervoorhypnose.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om met je mee te denken.