Zelfliefde en Zelfvertrouwen

Accepteer wie je bent en focus je op wie je wilt zijn

Daar zit de magie om een gelukkiger leven te leven waarin je in je kracht staat en straalt van zelfvertrouwen.

Zolang je jezelf niet accepteert dan is je aandacht gericht op alles wat je niet bent en wilt zijn. Je aandacht is als het ware gericht op het verleden omdat daar een overtuiging is ontstaan waardoor je jezelf niet accepteert. En die afwijzing houd je vast in het heden want alles wat je bestrijdt houd je in stand.

Focus je op het heden, op wie je wilt zijn, en voel hoe je je voelt als je degene bent. Wat doe je? Waar woon je? Waar word je blij van? Hoe ziet jouw leven eruit als al je verlangens zijn vervuld? Als je hieraan denkt, houd je aandacht dan vast in het heden. Zolang je aandacht in het heden is, zal je intentie voor de toekomst zich manifesteren, want de toekomst wordt in het heden gemaakt.

Heb je hulp nodig bij het accepteren van jezelf? Zodat je in je kracht komt te staan, straalt van zelfvertrouwen en kan worden wie je wilt zijn?

De eerste stap naar een positiever leven is misschien spannend maar ik vang je met alle liefde op. Plan via de contactpagina een gesprek in om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

Vanessa Bender

Related Articles